livecomedy

De leukste comedy's

De leukste comedy's

Naast alle leuke series op Netflix of het kijken van leuke film heb je ook real life comedy. Dan moet je vooral denken aan comedians die hier groot zijn in Nederland. Een van de bekendste van de wereld is dan ook Kevin Hart, dit is een Amerikaan die voor in Amerika een van de grootste daar is, maar niet alleen daar want ook hier in Nederland is die erg groot, bijna iedereen kent hem wel. Ook in Nederland heb je verschillende comedians. Zo heb je bijvoorbeeld Jochem Myjer en Daniël Arends. Iedereen die van comedy houdt zouden ze wel kennen. Mocht je er niet bekend mee zijn is Daniël Arends erg leuk om te kijken en dus ook zeker een aanrader. Het kan ook zijn dat je hem helemaal niets vind, dat kan natuurlijk. Dit heeft te maken met wat jouw humor is. Hou je bijvoorbeeld meer van droge humor dan is Daniël Arends echt iets voor jou. Of hou je meer van grove grappen? Dan zou je eens moeten kijken naar Theo Maassen of Hans Teeuwen.

Het hebben van een leuke avond

Lachen is heel erg gezond voor eens mensen, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd zeggen ze ook wel. En dit klopt ook helemaal, je moet het leven namelijk leuk maken. Je moet genieten van elke minuut dat je leeft, het kan namelijk zo afgelopen zijn helaas. En dit vergeten veel mensen helaas heel erg vaak, en ze hebben dan achteraf spijt dat ze niet genoeg lol hebben gemaakt. Iedere persoon heeft een vorm van humor, vaak is dit wel heel erg verschillend. Je ziet dan ook dat mensen met dezelfde humor vaak goede vrienden worden. Ze kunnen samen goed lachen en leuke dingen doen, hier ontstaan dus hele leuke vriendschappen uit vaak.

Ook heb je mensen die heel erg grappig zijn door wat ze doen of laten zien. Dit noemen ze cabaretier, ze maken grappen voor heel erg veel mensen op een groot podium. Veel mensen vinden dit geweldig om dit mee te maken en kopen hier een kaartje voor. Je hebt natuurlijk veel verschillende cabaretiers die grappen maken. De ene wordt beter ontvangen dan de andere, het is dus erg moeilijk om voor iedereen een leuke show neer te zetten. Iedereen heeft natuurlijk andere humor en vindt grappen leuk. De cabaretier moet natuurlijk wel worden betaald en heeft vaak een vast tarief. De prijzen verschillen dus heel erg bij veel shows. Iedereen heeft natuurlijk andere humor en vindt grappen leuk. Het is dus voor een cabaretier erg moeilijk om het voor iedereen leuk te maken. De grappen zijn dus ook heel erg verschillend die ze maken. Sommige grappen vallen ook niet goed en worden door de media dan heel groot gemaakt.

MEER TE WETEN KOMEN

Humor & spot

Comedy prijzen

comedians